Forum Porady Pomoc Prawna Praca Online Legalna Praca Praca przez internet zarabianie DCView Strona Główna  
  Forum Porady Pomoc Prawna Praca Online Legalna Praca Praca przez internet zarabianie DCView
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 

Odpowiedz do tematu Forum Porady Pomoc Prawna Praca Online Legalna Praca Praca przez internet zarabianie DCView Strona Główna » Praca z Kamerkami Internetowymi ,jak zacząć » Czy trzeba mieć swój sprzęt i czy to praca w jakimś biurze?
Czy trzeba mieć swój sprzęt i czy to praca w jakimś biurze?
Autor Wiadomość
alexandra

Dołączył: 08 Kwi 2019
Posty: 1
Wysłany: 2019-04-08, 13:52   Czy trzeba mieć swój sprzęt i czy to praca w jakimś biurze?

Zastanawiam się czy można właśnie zdalnie pracować dla takiej firmy, czy trzeba codziennie przyjeżdżać w jakieś miejsce i tam siedzieć przed kamerką, wiecie coś na ten temat?
Z góry dzięki za pomoc
 
     
zuzka

Dołączył: 08 Kwi 2019
Posty: 2
Wysłany: 2019-04-08, 13:58   

pracujesz u nich w studio, dostajesz swoje stanowisko i cały sprzęt który jest potrzebny
ogólnie fajne biuro i ludzie którzy tam pracują :)
 
     
ramona

Dołączył: 17 Kwi 2019
Posty: 1
Wysłany: 2019-04-17, 12:13   

Są w ogóle portale, na których można się rejestrować bezpłatnie i pracować na tej samej zasadzie na własną rękę i wtedy potrzebujesz jakiś podstawowy sprzęt, w sensie lapka z w miarę dobrą kamerą. Pracując dla agencji może trochę mniej zarabiasz ale w pewnym sensie można czuć się bezpieczniej :)
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Porady Pomoc Prawna Praca Online Legalna Praca Praca przez internet zarabianie DCView Strona Główna » Praca z Kamerkami Internetowymi ,jak zacząć » Czy trzeba mieć swój sprzęt i czy to praca w jakimś biurze?

Forum graficzne
 
   
     
Strona wygenerowana w 0.301 sekundy. Zapytań do SQL: 9