Forum Porady Pomoc Prawna Praca Online Legalna Praca Praca przez internet zarabianie DCView Strona Główna  
  Forum Porady Pomoc Prawna Praca Online Legalna Praca Praca przez internet zarabianie DCView
FAQ  FAQ   Szukaj  Szukaj   Użytkownicy  Użytkownicy   Grupy  Grupy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 

Odpowiedz do tematu Forum Porady Pomoc Prawna Praca Online Legalna Praca Praca przez internet zarabianie DCView Strona Główna » Praca z Kamerkami Internetowymi ,jak zacząć » Czy trzeba mieć swój sprzęt i czy to praca w jakimś biurze?
Czy trzeba mieć swój sprzęt i czy to praca w jakimś biurze?
Autor Wiadomość
alexandra

Dołączył: 08 Kwi 2019
Posty: 1
Wysłany: 2019-04-08, 13:52   Czy trzeba mieć swój sprzęt i czy to praca w jakimś biurze?

Zastanawiam się czy można właśnie zdalnie pracować dla takiej firmy, czy trzeba codziennie przyjeżdżać w jakieś miejsce i tam siedzieć przed kamerką, wiecie coś na ten temat?
Z góry dzięki za pomoc
 
     
zuzka

Dołączył: 08 Kwi 2019
Posty: 3
Wysłany: 2019-04-08, 13:58   

pracujesz u nich w studio, dostajesz swoje stanowisko i cały sprzęt który jest potrzebny
ogólnie fajne biuro i ludzie którzy tam pracują :)
 
     
ramona

Dołączył: 17 Kwi 2019
Posty: 1
Wysłany: 2019-04-17, 12:13   

Są w ogóle portale, na których można się rejestrować bezpłatnie i pracować na tej samej zasadzie na własną rękę i wtedy potrzebujesz jakiś podstawowy sprzęt, w sensie lapka z w miarę dobrą kamerą. Pracując dla agencji może trochę mniej zarabiasz ale w pewnym sensie można czuć się bezpieczniej :)
 
     
bella

Dołączył: 23 Kwi 2019
Posty: 1
Wysłany: 2019-04-23, 09:10   

Ja pracuję zdalnie ale mam podpisaną umowę z agencją. Proponowali mi sprzęt, ale wolałam jednak pracować na swoim, który dobrze znam i nie muszę się uczyć jakichś nowych rzeczy. Z tego co wiem, zawsze zapewniają sprzęt do pracy :)
 
     
Nina1234

Dołączył: 23 Kwi 2019
Posty: 2
Wysłany: 2019-04-23, 09:46   

zależy od agencji, niektóre oferują wybór pracy zdalnej lub w biurze, inne wymagają tego, żeby pracować tylko w biurze. Praca zdalna daje oczywiście więcej luzu, ja jednak wolę pracować w biurze bo daje mi to jakieś większe poczucie bezpieczeństwa, chociaż to oczywiście moja subiektywna opinia
 
     
Leona

Dołączył: 24 Kwi 2019
Posty: 1
Wysłany: 2019-04-24, 09:26   

Hej dziewczyny, jeżeli macie problem z ubiorem to zawsze chętnie doradzę. Jestem stylistką i chyba najważniejszą radą jaką mogę wam dać ze swojej strony i z własnego doświadczenia w takiej pracy to żebyście czuły się swobodnie w tym co zakładacie przed kamerkę. Zapomnijcie o krępującej bieliźnie itd :)
 
     
megi

Dołączył: 27 Maj 2019
Posty: 5
Wysłany: 2019-05-27, 15:41   

U mnie pytali co wole czy swój sprzęt czy ich. Ja wybrałam ich, bo nie chciało mi się wozić swojego ;-)
 
     
Katrin

Dołączył: 27 Maj 2019
Posty: 3
Wysłany: 2019-05-27, 15:52   

Rozumiem, że ktoś woli wybrać swój sprzęt, który zna. Ja mam to samo. Chociaż oczywiście w agencjach zazwyczaj proponują udostępnienie lapka
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Forum Porady Pomoc Prawna Praca Online Legalna Praca Praca przez internet zarabianie DCView Strona Główna » Praca z Kamerkami Internetowymi ,jak zacząć » Czy trzeba mieć swój sprzęt i czy to praca w jakimś biurze?

Forum graficzne
 
   
     
Strona wygenerowana w 0.346 sekundy. Zapytań do SQL: 10